Iodé-dulce: de pre-dessert oester die we gisteren hebben gepresenteerd tijdens het Cook & Fashion galadiner in San Sebastian. Gastronomie en mode. Een chef-kok en een ontwerper.
Oesterijs – karamel met gezouten boter- maïs – karnemelk.
Dit is de link tussen Bretagne (oester, karamel met gezouten boter, karnemelk ) en Baskenland (maïs). Geïnspireerd door het ontwerp van Raquel Balencia met de witte zijden jurk als het fluweel van de oester en zijn gouden imprints als popcorn en gezouten boterkaramel. De karnemelk geeft zijn lichte zuurheid om de smaak in evenwicht te brengen.
Het is voor ons een eer om deel te hebben uitgemaakt van dit culinaire evenement.
Côté Cook :
@chezscott_biarritz @julian_iantzi_oficial @danakodavid @ganbara_ @maungrillbar @cristinaoriachef @arrillagapaul @restaurante_rita @gaiadonosti @lamaisonblancheauxvoletsbleus @joris.delanghe @arzakrestaurant
Côté Fashion :
@tocadosoh @elateliernupcial @enaut__ @marialafuentefashion @devotaylomba @andres.sarda @malne_official @raquelbalenciaofficial @agatharuizdlprada
On egin! Bon appétit!
Eskerrik asko! Merci beaucoup!
Anouck & Joris
http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie