Iodé-dulce // zilt-zoet

3 jun

Iodé-dulce: de pre-dessert oester die we gisteren hebben gepresenteerd tijdens het Cook & Fashion galadiner in San Sebastian. Gastronomie en mode. Een chef-kok en een ontwerper.

Oesterijs – karamel met gezouten boter- maïs – karnemelk.
Dit is de link tussen Bretagne (oester, karamel met gezouten boter, karnemelk ) en Baskenland (maïs). Geïnspireerd door het ontwerp van Raquel Balencia met de witte zijden jurk als het fluweel van de oester en zijn gouden imprints als popcorn en gezouten boterkaramel. De karnemelk geeft zijn lichte zuurheid om de smaak in evenwicht te brengen.

Het is voor ons een eer om deel te hebben uitgemaakt van dit culinaire evenement.

Côté Cook :

@chezscott_biarritz @julian_iantzi_oficial @danakodavid @ganbara_ @maungrillbar @cristinaoriachef @arrillagapaul @restaurante_rita @gaiadonosti @lamaisonblancheauxvoletsbleus @joris.delanghe @arzakrestaurant 

Côté Fashion :

@tocadosoh @elateliernupcial @enaut__  @marialafuentefashion @devotaylomba @andres.sarda @malne_official @raquelbalenciaofficial @agatharuizdlprada 

On egin! Bon appétit!

Eskerrik asko! Merci beaucoup!

Anouck & Joris 

http://www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: